1. Home
  2. TOP სიახლე
  3. The New York Times მკითხველს აჭარული ხაჭაპურის რეცეპტს უზიარებს
The New York Times მკითხველს აჭარული ხაჭაპურის რეცეპტს უზიარებს

The New York Times მკითხველს აჭარული ხაჭაპურის რეცეპტს უზიარებს

429
0

გავლენიანი ამერიკული გამოცემა The New York Times მკითხველს აჭარული ხაჭაპურის რეცეპტსა და მომზადების წესს უზიარებს.

 

“ტრადიციულად ხაჭაპურისთვის პიკანტურ იმერულ ან სულგუნის ყველს იყენებენ, მაგრამ მათი შოვნა აშშ-ში რთულია. ამიტომაც ამ რეცეპტისთვის მოცარელა, ფეტა და თხის ყველია გამოყენებული”, – ნათქვამია სტატიაში, რომელიც The New York Times-ის ვებგვერდსა და სოციალურ ქსელში გამოქვეყნდა.